Nytt

Barletta P18

6 540,75 kr

7 695,00 kr inkl moms

-15%

Sänkt pris!

Mera info

En high-end barnvagn som består av en ram med hjul, gondol, barnvagn och eventuellt (till extra kostnad) ett bilsäte som också fungerar som en bärare.

I PAKETET Medföljer:

Liggdel
Sittdel
Skötväska
Regnskydd
Myggnät
Skötunderlägg
Varukorg

Adamex Barletta är en högkvalitativ djup barnvagn. Lämplig för alla förhållanden och utrustad med mycket pragmatiska alternativ, gör denna vagn lättare för unga föräldrar att fungera dagligen. Lätt ram och vridhjul är den perfekta duoden för långa promenader.
En smal, ojämn väg i skogen eller en belagd trottoarkant från och med nu kommer inte att utgöra något problem. Rullstolen går lätt och stabilt även på en mycket ojämn yta och fjädringsfjädringen av barnvagnen handlar om rätt komfort och en lugn sömn hos ett barn i en gondol eller barnvagn. Den lätta och lättmonterade ramkonstruktionen kan snabbt packas in i en mindre bil. Barletta är den perfekta barnvagnen också för semester.
I bagaget, lämna utrymme för resväskor eller andra förpackningar, det kommer att integreras med bilsätet, och tack vare sin lätta vikt kan rammen enkelt flyttas i ena handen.
Barletta är dock inte bara tröst, men också rätt utrymme. I gondolen kommer barnet att sova på en bekväm och hälsosam madrass för ryggen, medan en stor handkorg och blöjväska rymmer allt som behövs under en hel dagstur. Kläder för byte, leksaker, krämer, en flaska drink eller våtservetter, allt kommer att vara till hands. Oavsett om barnet vill beundra landskapet eller sova under en promenad, kan både gondolen och sätet samt fotstödet anpassas till en bekväm och jämn liggande position.
Mycket material av god kvalitet från vilken båsen är gjord och vagnens lock är inte bara säkert för barnet, men mjukt till beröring och bekvämt. Trollvagnens höga standard garanterar ett ordentligt skydd för barnet när som helst på året.
Plätering och skur är vind- och vattentäta och ogenomträngliga för solljus. På kalla dagar är sensationell en sovsäck och ett lock för ben, och för mina mamma fästa handskar täckta med läder. Vagnutrustning och tekniska data:   Stelaż / hjul: - Stabil, aluminium, fullt vikad ram, - Ett klicksystem, för enkel montering och demontering av patroner, - Praktiskt handtag för enkel förpackning av vagnramens vikta ram, - pumpade hjul, lätta att demontera, - Fjädring på sex fjädrar, möjlighet till ytterligare justering av fjädringens hårdhet tack vare möjligheten att låsa (på eller av) fjädrar monterade på sidorna av ramen, - sväng framhjul med anti-kollision stötdämpning, lätt att blockera, - parkeringsbroms på båda sidor, vänster och höger hjul, - Justerbart handtagshöjd (85 - 115cm), mått: - Efter montering av ram med hjul: 97 x 60 x 33 cm - Total höjd på vagnen upp till kupens spets - 123cm, - Gondeldäckens höjd från golvet - 65 cm, - Hjulbasavstånd - 85x59cm, - Variabel handtagshöjd: 85 - 115cm, - Ramens vikt med hjul: 8,6 kg. Shed / klädsel: - Färg: 20LC mörkgrå - Högkvalitativt certifierat material, - vaddering av vadderat material, - ram- och gondolhållarna är gjorda av ekologiskt läder, -
Vagnens yttre skal är lättsäker och motståndskraftig mot svåra väderförhållanden, - Material som är resistent mot de skadliga effekterna av solen, - Tyg som används för att slutföra vagnen är andningsbara, vatten och vindtäta, - Material har hög motståndskraft mot rivning och torkning, - Skyddet är delvis tillverkat av polyester, delvis av ekologiskt läder - Gondolen är ventilerad, och det finns ett fönster i båsen, - monteringen kan helt demonteras Gondol: - Gondolen är gjord av högkvalitativ plast och vadderad med en mjuk och behaglig touchmadrass - ger en hälsosam och avkopplande sömn för en nyfödd madrass, - Gondolen fungerar också som vagga, - Tilläggsöverdrag för gondolen med fönster och framsida med visir, Gondolens dimensioner: - Gondolens inre dimensioner för spädbarn: 85 x 35 x 20 cm, - Gondolvikt - 4,8 kg.   En promenadstol - Utrustad med en mjuk tvåfärgs- och tvåsidig reduktionsinsats, fempunkts säkerhetsbälten, - 4-ställsjustering av ryggstödet på sätet, inklusive liggande läge, - justerbar, gjord av ekologisk läderfotstöd, - Avtagbar och vadderad med ekologiskt läderarmband, - ett lock för ben med en förvaring   Sätets dimensioner: - Barnens inre dimensioner 34 x 29 x 41 x 20 cm (sitsbredd x sitsens längd x sitsens längd x fotstödets längd), - Sitsvikt: 5,4 kg.   Extra utrustning: - regnskydd, - myggnät / insektsskydd, inre sida med dragkedja, separat för gondol och barnvagn, - Mycket rymlig blöja väska (dimensioner: 40 x 25 x 15 cm), som också uppfyller funktionen av en ryggsäck, - en stor kundvagn, - byte av matta - Muffs - vinterhandskar fäst på handtaget, - kopphållare, även fastsatt på handtaget.   certifikat: - Adamex Barletta barnvagnen är tillverkad i enlighet med den europeiska säkerhetsstandarden EN 1888 - Barnstolar är tillverkade enligt wi

Recensioner

30 andra produkter i samma kategori: